Konfirmasjonsanger til gutt - Fra tante, onkel og faddere

Her har jeg samlet noen sanger som kan passe hvis du er tante, onkel eller fadder til konfirmanten. Ofte er jo tante og onkel også fadder.
Sangene er skrevet i vi-form, men man kan fint endre det til jeg, eller omvendt. Jeg har beskrevet sangene godt, slik at man kan lett finne den som passer best.

Fra tante, onkel og faddere

Tittel  : Til en tøff, blid og artig kar! NY 2015
Melodi  : Røvervise
Kommentar  : Til en høflig, fornuftig og morsom gutt. Kommer på besøk, hytte ved sjøen. Forfengelig, populær, morgenfugl og er mye på Pc.
85,-
Tittel  : Til min kjekke nevø! NY 2015
Melodi  : I Bakvendtland
Kommentar  : Til en pratsom, livat og temperamentsfull gutt. Likte å være ute, ofte på besøk. Blid, hjelpsom og selvstendig.
85,-
Tittel  : Til en atletisk og sporty gutt! NY 2013
Melodi  : Musevisa
Kommentar  : Til en aktiv fotballgutt, som også liker å stå på ski. Er nøye med utseende og flink på skolen. Er glad i musikk og data.
85,-
Tittel  : Til en go'gutt!
Melodi  : Teddyen min (Jeg fikk av min pappa)
Kommentar  : En koselig sang fra tante og onkel som er faddere. Passet han ofte. Han er blid, hjelpsom og godt humør. Liker biler, traktor og motor, slalom og ski. Var på ferier sammen.
85,-
Tittel  : Ja, nå er tiden kommet!
Melodi  : Teddybjørnens vise
Kommentar  : En kjempefin sang fra fadder, eller tante og onkel til en kjekk gutt som brukte smokk og bamse. Glad i ski, slalom, snowboard. Elsker å se på film og chatte.
85,-
Tittel  : I dag på denne store dag!
Melodi  : Gøy på landet
Kommentar  : En sang fra faddere til en skøyergutt, som liker fotball, bade, kort og liker å diskutere. Han er populær og nøye med utseende. Ønsker lykke til.
85,-
Tittel  : Husker godt din barndomstid!
Melodi  : Bamsens fødselsdag
Kommentar  : En fin sang til en gutt som ofte var på besøk hos tante og onkel. Likte å spille, men ikke å tape. Musikalsk med fin stemme. Populær med mange venner.
85,-
Tittel  : En konfirmant så flott og fin!
Melodi  : Dyrene i Afrika
Kommentar  : En kjempefin sang fra faddere, som også er tante og onkel. Konfirmanten er pliktoppfyllende, har stor omsorg, skoleflink, og opptatt av chatting.
85,-
Tittel  : Kjære snille nevøen min
Melodi  : Lykkeliten
Kommentar  : Koselig sang fra tante til en snill og sporty gutt som spiller fotball og liker motor. Mimrer litt og har gode råd og ønsker for fremtiden.
85,-

Banner 2

Banner