Taler på rim

Taler på rim kan trigge lattermusklene på lik linje med andre talerJeg har etter hvert blitt mer og mer glad i å skrive taler på rim. Det er inspirerende og morsomt å jobbe med rim og rimord. Jeg har skrevet mange personlige taler til både konfirmasjon, brylluper og bursdager.

Det er utrolig mange som ønsker å holde en tale men som synes det er vanskelig både skrive talen og holde talen i et selskap. En tale på rim kan være lettere å holde da du på en måte leser eller snakker på rim. Det er lett å få talen humoristisk da du kan leke seg med ord og tonefall i versene.

Jeg holder nå på å skrive generelle taler på rim i forskjellige kategorier som kan lastes direkte ned her på Sanggalleriet. Talene er skrevet i Word og kan brukes som inspirasjon, utkast til din egen taler eller de kan brukes som de er.

Du får se et par tilfeldige vers fra talen, slik at du får et lite innblikk i hvordan talen er skrevet.
Jeg har prøvd å beskrive de så godt jeg kan, slik at det skal være enkelt å velge riktig tale. Du vil også se hvor mange ord og vers talen har.

De første kategoriene jeg har lagt ut er:

Etter hvert kommer det taler både til konfirmasjon, bryllup og jubileum.

Ønsker du en personlig tale på rim, så skriver jeg det også. Disse kan du bestille på nettsiden min DinSkribent eller du kan lese mer om de personlige talene jeg skriver.


"Taler på rim er fengende og personlig"

Taler på rim - mange varianter

"Jeg skriver både damenes og herrenes tale

Banner 2

Banner