Personlig sang

Om du er ute etter en personlig sang, så skriver jeg også personlig sanger til de aller fleste anledninger. Prisen på en personlig sang er 800,-


Jeg tar da kontakt med deg etter at du har bestilt og sammen blir vi enige om hva du ønsker å ha med deg i sangen din.De vanligste sangene jeg skriver, er til disse anledningene:Jeg hjelper deg med personlige sanger og personlig tale på rim.


Men jeg får også spørsmål om andre typer av sanger og dette er da for eksempel:

Taler på rim

Jeg skriver også taler på rim om det er ønskelig. Du kan bestille personlig sang eller tale på rim ved å følge linken på bildet under. En tale på rim syns jeg er en flott måte å uttrykke seg på. En slik tale er jo laget på rim og rytme og det blir da en annen flyt enn i en ordinær tale. Bestill personlig tale på rim på min andre nettside DinSkribent

En personlig sang krever en god dialog mellom deg som kunde og meg som skribent. Det er viktig for et godt sluttprodukt som vi begge er fornøyd med.
Etter mange års erfaring vet jeg hva som trengs av informasjon for å kunne skrive en flott personlig sang til deg. Jeg er tilgjengelig på e-post, telefon og MSN Messenger, slik at kommunikasjonen vår skal være fullt mulig:)Jeg har laget en egen side for bestilling av personlige sanger.
Nettsiden heter DinSkribent (bestilling av personlig sang/personlige sanger) og der kan du lese enda mer om meg og mine personlige sanger.Pesonlige sanger skriver jeg - Besøk DinSkribent

På denne nettsiden kan du også lese litt tilbakemeldinger fra mine kunder, som jeg syns er veldig hyggelig. Jeg forsøker alltid å strekke meg langt for at kundene mine skal få et gjennomarbeidet produkt. Derfor er det med litt stolthet jeg har lagt ut mange av mine fine tilbakemeldinger.Erfaringene mine ved å skrive personlige sanger har jeg tatt med meg til denne nettbutikken med generelle sanger.
Disse sangene blir riktignok ikke like personlige, men de er gjennomarbeidet med tanke på tekst og rytme."En personlig sang er i de fleste tilfeller en treffende, flott presang"

Jeg skriver gjerne en personlig sang til deg

Banner 2

Banner