Konfirmasjonsanger til jente - Fra søsken

En konfirmant har ofte søsken, som også kunne tenke seg å si noe til sin søster. Det er alltid hyggelig, men også morsomt med søskenhistorier. Søsken står ofte hverandre nær, selv om det kan være litt erting og knuffing av og til.
Jeg har skrevet noen morsomme sanger fra bror eller søster. Her må man kanskje endre jeg-form til vi- form når det er flere søsken. Kommentarerne mine gjør det enklere for deg å finne den sangen som passer best for dere.

Fra søsken

Tittel  : Min tøffe, snille søster! NY 2015
   
Kommentar  : Til en tøff søster. Sover lenge, roter litt, står på ski, skoleflink og snill mot søsken. Liker pc.
85,-
Tittel  : Til vår morsomme søster! NY 2013
   
Kommentar  : Til en snill storesøster som ofte passer oss. Ansvarsfull, flink på skolen, finner på moro og har et hjerte av gull!
85,-
Tittel  : Vår herlige storesøster! NY 2013
   
Kommentar  : En snill og hjelpsom storesøster som sover lenge, synger, liker musikk og hester. Er med i sprangkonkurranser. (Vers kan fjernes) Blir litt erting og "førstemann til badet"!
85,-
Tittel  : Søster'n vår er konfirmert
   
Kommentar  : Kjempefin sang til en snill og hjelpsom søster, og alle har støttet hverandre. Minnes ferier, lek og skravla til søsteren. Ønsker lykke til.
85,-
Tittel  : Takk for barndomstiden
   
Kommentar  : Kjempeflott sang til en fantasifull jente. Skøyer, men omsorgsfull mot søsken. Nevner ferier, aktiviteter, og gode ønsker.
85,-
Tittel  : Til vår snille søster
   
Kommentar  : Morsom og koselig sang fra søsken som sjelden er kranglefanter. Minnes barndomshjemmet og gode stunder. (storesøster kan endres til lillesøster)
85,-
Tittel  : Til vår supre søster
   
Kommentar  : Morsom sang til en super, hjelpsom søster. Takker for mye moro og lek.
85,-
Tittel  : Min kjære storesøster
   
Kommentar  : En morsom sang fra lillesøster.(kan endres til vi-form) Litt om barndom og lek med dukker og lego. Var mye ute og lekte, storesøster fikk skyld for pek, krangler litt, men er gode venner.
85,-

Banner 2

Banner