Julebordsanger

Julebord er med tiden blitt svært populært og når julen nærmer seg står festlighetene i kø både på jobb og privat. På julebord er stemningen høy og det er artig med både sanger og taler. Her finner du mange morsomme sanger til julebord. De fleste er uformelle og artige, og noen kanskje litt på kanten. Det kan de fleste tåle på en slik type fest:)
Jeg har beskrevet sangene så godt jeg kan, slik at du kan finne den sangen som passer best til ditt julebord. Man kan ved enkle grep endre ordlyden fra firma til selskap, festen etc.
Alle sangene er ferdig pyntet med bord og artige juletegninger.

Generelle julebordsanger

Tittel  : Kjære herrer
   
Kommentar  : En morsom sang til herrene med mye ironi. Har med litt om bordskikk, alderhumor og samtaleevner.
95,-
Tittel  : Kjære alle damer her
   
Kommentar  : En hyllest til damene med en morsomt og ironisk vri.
95,-
Tittel  : Julebordspotpourri
   
Kommentar  : Veldig morsomt potpourri med drikkeinspirerte tekster. Bare kjente melodier.
95,-
Tittel  : Flotte damer og gentlemen!
   
Kommentar  : En humoristisk sang hvor damene og herrene synger annen hvert vers. Litt om forskjellen på damer og herrer når det gjelder pynting og intensjoner.
95,-
Tittel  : På fest er vi aller best!
   
Kommentar  : En sang med masse fleip og humor. Et vers til til både damene og herrene, og gir litt ære til gjestene. Passer til firma men kan lett endres til vennejulebord og andre julebord.
95,-
Tittel  : En skål for årets julebord!
   
Kommentar  : Humorsitisk sang om godt humør, festkledde gjester, kanske litt "aldrende" - minner fra julebordet i fjor, noen enkle formasninger og om å kose seg og ha det gøy.
95,-
Banner 2

Banner