Informasjon

Ferdige sanger til alle anledninger

Sanggalleriet er siden for deg som ønsker en ferdigskrevet sang til en festlig anledning.Du har sangene dine raskt og enkelt, direkte til din e-post adresse.På Sanggalleriet finner du ferdige konfirmasjonssanger, bryllupssanger og andre jubileumssanger.
Du kan også velge mellom flere forskjellige velkomstsanger og takk for maten sanger.Personlige sanger


Jeg har skrevet personlige sanger i flere år, men nå ønsker jeg også å tilby dere mine ferdige produkter. Sangene på Sanggalleriet er generelle sanger som jeg startet å skrive i 2008. Så de sangene du finner her er helt nye og har ikke vært i bruk i mange år.Melodier


Du finner flere sanger i hver kategori, med forskjellige melodier. Er du usikker på melodi, kan du trykke på lydikonet for å høre melodien.


Jeg har forsøkt å beskrive sangen så godt som mulig og du har også mulighet til å se et lite utdrag fra den. Du får også vite hvor mange vers sangen har.Jeg skriver nye sanger fortsatt, og kommer til å legge ut mange godbiter resten av 2008 og videre utover i 2009..Her er det veldig enkelt å finne din sang, enkelt å laste ned, og ikke minst bra kvalitet på sangene.Da håper jeg du finner det du er ute etter!
Send meg gjerne en e-post hvis det er noe du synes mangler. På den måten kan jeg gjøre Sanggalleriet til den beste norske sangbutikken du finner på Internett :-)Vilkår og sikkerhet


Vilkårene for å handle i nettbutikken finner du her: Trykk her


Informasjon om sikkerheten rundt betalingsløsningen finner du her: Trykk her
Informasjon om Sanggalleriet og mine ferdige sanger

Banner 2

Banner