Bryllupssanger til brud - Fra søsken

I et bryllup er det ofte også søsken som ønsker å gratulere brudeparet. Her har jeg skrevet sanger som passer fra søster, bror eller flere søsken.
Sangene er skrevet til bruden, hvor man mimrer litt tillbake til barne- og ungdomsår, men også tilslutt ønsker svogeren velkommen i familien.

Fra søsken

Tittel  : Nå vil vi gratulere deg
   
Kommentar  : En morsom sang til bruden. Eldste søster, omsorgsfull, lek i hagen, mange guttevenner, tidlig selvstendig, høyt tempo og har nå truffet den rette. De har og fått en datter.
95,-
Tittel  : Til min kjære storesøster
   
Kommentar  : Til en storesøster som er omsorgsfull, sjefete, som lillesøster diltet etter. Er positiv, liker å stelle venner, har fått barn og er en tante. Den beste storesøster! Har veldig god kontakt!
95,-
Tittel  : I dag er endelig dagen her!
   
Kommentar  : Til en super søster fra lillesøster. Vokste opp på landet og elsket dyr. Har god kontakt, og er glad at hun traff drømmemannen. Gir gode råd og ønsker lykke til.
95,-
Tittel  : Min søster jeg vil gratulere
   
Kommentar  : Morsom sang til en blid og snill søster. Lekte med barbie, sporty, dans, hester, og minnes ferier. Husker da hun ble forelsket, og er glad hun har funnet en flott mann.
95,-
Tittel  : Til vår supre søster
   
Kommentar  : Til en viljesterk søster. Minnes barndom og ungdomstid. Elsker spill men hater å tape. Er en super tante og liker å passe tantebarn. Glad i friluftsliv, fjell og hytte. Ønsker lykke til.
95,-
Tittel  : Til søster'n vår
   
Kommentar  : Til en søster som drev med turn, likte å synge og hadde mange venner som lekte i hagen. Er en " Handy-kvinne", arbeisdom og effektiv.
95,-
Tittel  : Til vår skravlesøster
   
Kommentar  : Til en aktiv skravlete jente, som liker å stå på, og har fått flotte barn. Har fått sine drømmer oppfylt. Minnes barndomstiden, og ønsker det beste for brudeparet.
95,-

Banner 2

Banner