Bryllupssanger til brud - Fra foreldre

Det er stort for alle foreldre å gifte bort sin datter. Det er forventninger til bryllupsdagen, festen, fremtiden og ikke minst svigersønn.
Her har jeg skrevet sanger som kan passe fra brudens foreldre. Sangene er skrevet både i vi-form og jeg-form som du kan lett endre.
Kommentarene sier litt om innholdet i sangene, slik at du kan finne den som passer best for deg/dere. Sangene er primært til bruden, men ønsker også den fremtidige svigersønn velkommen i familien.

Fra foreldre

Tittel  : I dag er endeli' dagen her!
   
Kommentar  : En fin sang fra foreldre. Var mye ute i skog og mark. Hun lekte mye med gutter, vokste opp på åtti tallet og elsket klær og sminke. Synes svigersønnen er topp, og tror de vil bli supre foreldre.
95,-
Tittel  : I dag er du vidunderlig og fin!
   
Kommentar  : Til vår eldste datter som spilte i korps og var med i speider'n. Liker å jobbe med mennesker. Har fått en likanes svigersønn, og venter litt på barnebarn. Ikke glem ditt barndomshjem.
95,-
Tittel  : Nå har du fått din kjære!
   
Kommentar  : Til ei jente som er snill og sosial, og som likte å danse ballett, og å ri. Hun likte å skrive og hadde brevvenninner. Var med i speider', og liker dyr. Beskriver svigersønn som svigermors drøm.
95,-
Tittel  : Kjære vakre jenta vår!
   
Kommentar  : Til en jente som likte å lære, prøvde seg på fotball, turn og håndball. Hun har sans for tøffe klær. Fått en kjernekar til svigersønn og ønsker det beste for brudeparet.
95,-
Tittel  : I dag er deres store dag
   
Kommentar  : En flott sang som oppsummerer barndom og ungdomstiden til en kreativ og flink jente. Hun har ventet lenge på den rette. Med gode råd til datter og svigersønn.
95,-
Tittel  : Min kjære datter, gratulerer!
   
Kommentar  : Til en prinsesse fra en stolt mor. Leste bøker, lekte, barbie, var aktiv, og mamma ønsker lykke til.
95,-

Banner 2

Banner