Konfirmasjonsanger til jente - Fra besteforeldre

Her finner du sanger fra konfirmantens besteforeldre tilpasset jente. Er man så heldig å ha fått følge barnebarnet opp gjennom årene, er det alltid hyggelig å få si noe om dette til konfirmanten.
De fleste sangene er skrevet i vi- form , men man kan selv endre det til jeg- form hvis sangen bare er fra en besteforelder. Jeg har skrevet kommentarer til hver sang slik at det skal være lett å finne den sangen som passer best til deres konfirmant.

Fra besteforeldre

Tittel  : Tiden den har fløyet! NY 2013
   
Kommentar  : Heldige som har fått passe deg ofte. Likte dukker og gå turer. Er en snill storesøster, er aktiv med håndball og ski. Liker å pynte seg og er flink på skolen.
95,-
Tittel  : Så vakker og så voksen! NY 2013
   
Kommentar  : Til første barnebarn (kan endres ) Er aktiv med ridning og spiller håndball. Litt rotete, liker å shoppe og reise. Koselig å få besøk.
95,-
Tittel  : Tenk om vi kunne stoppe tiden! NY 2013
   
Kommentar  : Til ei blid og snill jente som liker å danse og showe. Hestegal. Overnattet ofte, er omsorgsfull og flink med ord.
95,-
Tittel  : Til vår aktive jente! NY 2013
   
Kommentar  : En sang til en kvikk, aktiv og flink jente. Mange hobbyer, sang, fotball, drama. Liker å bake og er en snill storesøster. Sprudlende , snill og ærlig. Mange vers, men de som ikke passer kan sløyfes.
95,-
Tittel  : Vi er så glade i deg!
   
Kommentar  : En artig sang til ei klok, blid rettferdig jente. Bestemt, selvstendig, liker ikke husarbeid men elsker shopping. Har en søster og liker å bake.
95,-
Tittel  : En voksen dame er du blitt!
   
Kommentar  : Til mitt første barnebarn som er snill, og er mye hos bestemor. Er på stranden, plukket bær,overnatter og prater. Bestemor har fått mobil men vil ikke ha Pc. Henter henne på skolen. Driver med dans( k
95,-
Tittel  : Til vårt kjære barnebarn
   
Kommentar  : Koselig sang til en blid og flink jente. Takker for gode stunder. Heldige å få følge deg opp. Stolte, og har mange gode råd og lykkeønskninger.
95,-
Tittel  : Vår herlige jente!
   
Kommentar  : En fin sang som passser til ei sosial og blid jente som gikk i barnehage, skoleflink, leser bøker, danser hiphop, spiller håndball og piano.
95,-
Tittel  : Til vår hjerteknuser!
   
Kommentar  : Flott sang til en hjerteknuser. Kvikk og aktiv, med hjerte av gull. Fikk være med på alt, og takker for det. Er en god venn og er en populær jente.
95,-
Tittel  : Vi husker deg som barn
   
Kommentar  : Minnes deg i vuggen. Litt om dåpen, og dåpsløftet. Kvikk og glad i bøker. Skoleflink og aktiv. Følger deg fortsatt videre på vei.
95,-
Tittel  : Vi setter stor pris på deg!
   
Kommentar  : Til en aktiv jente, med hester, dans og spill. Glad i data. Takker for en fin barndom, med kos og fine turer. Har med visdomsord og gode lykkeønskninger.
95,-
Tittel  : Da du kom til verden
   
Kommentar  : Til vårt første barnebarn(lett endre) fra stolte besteforeldre. Gode minner med mye liv i huset. Mye spill og moro. Glad i kaker, hjelpsom og snill.
95,-
Tittel  : Vi har ei tulle
   
Kommentar  : Til ei livsglad jente. Liker turer og kultur. Bestemt, men flink og blid. Ønsker lykke til med fremtiden.
95,-
Tittel  : Hipp hurra for jenta mi!
   
Kommentar  : En sang til ei jente som ofte kom på besøk etter skolen, var på ferie sammen, spiller håndball, er glad i tegning, musikk og farger ofte håret.
95,-

Banner 2

Banner