Bryllupssanger til brudgom - Fra foreldre

Det er stort for alle foreldre å gifte bort sin sønn. Det er forventninger til bryllupsdagen, festen, fremtiden og ikke minst svigerdatter.
Her har jeg skrevet sanger som kan passe fra brudgommens foreldre. Sangene er skrevet både i vi-form og jeg-form som du kan lett endre.
Kommentarene sier litt om innholdet i sangene, slik at du kan finne den som passer best for deg/dere. Sangene er primært til brudgommen, men ønsker også den fremtidige svigerdatter velkommen i familien.

Fra foreldre

Tittel  : Vi deler deres glede!
   
Kommentar  : En fin sang hvor foreldre er glade for at han endelig fridde. Aktiv, fotball, morratrøtt. Funnet din likekvinne, etablerte og fått flotte barnebarn.
95,-
Tittel  : Vi hadde gitt opp nesten!
   
Kommentar  : Til en skjønn gutt som har spilt fotball, hockey og innebandy. Interessert i bøker og er sosial. Fikk moped, og har nå funnet kjærligheten og fått guds velsignelse.
95,-
Tittel  : Ja, brudgom, kjære deg!
   
Kommentar  : Til en flink og nevenyttig gutt. Minstemann, skoleflink, likte lego, spill, og etter hvert elektronikk. Traff din kjærlighet, kjøpte hus og jobber hardt. Sier også litt om kona og deres liv i sammen.
95,-
Tittel  : Dette var på tide!
   
Kommentar  : Her er det foreldre som har ventet lenge på frieri. En livat og aktiv gutt med mye hår, og sier litt om barndom og ungdom. Forteller litt om sin kjære svigerdatter.
95,-
Tittel  : Ja, dette er din store dag!
   
Kommentar  : En fin sang fra foreldre, som minnes barndommen. En klok gutt som likte å lese, aktiv med fotball og ski, liker film og musikk. En perfeksjonist som nå har funnet drømmedama.
95,-
Tittel  : På denne store dagen her!
   
Kommentar  : En koselig sang fra far, som husker en herlig gutt. Sosial og flink, og traff drømmejenta på skolen.
95,-

Banner 2

Banner