Konfirmasjonsanger til gutt - Fra besteforeldre

Her finner du sanger fra konfirmantens besteforeldre tilpasset gutt. Er man så heldig å ha fått følge barnebarnet opp gjennom årene, er det alltid hyggelig å få si noe om dette til konfirmanten.
De fleste sangene er skrevet i vi- form , men man kan selv endre det til jeg- form hvis sangen bare er fra en besteforelder. Jeg har skrevet kommentarer til hver sang slik at det skal være lett å finne den sangen som passer best til deres konfirmant.

Fra besteforeldre

Tittel  : Tenk, to tvillinggutter! NY 2013
   
Kommentar  : Til to tvillingutter fra bestemor. Kom ofte på besøk, tegnet, leste og lagde hytter. Spiller fotball, skater og er skoleflinke. Fulle av futt og masse glede.
95,-
Tittel  : Da du ble født var gleden stor! NY 2013
   
Kommentar  : Til en kvikk gutt som pratet tidlig. Likte ikke barnehage, ertekrok og litt kresen på mat. Aktiv med sport og data. Bestemt, med mange jern i ilden.
95,-
Tittel  : En voksen mann!
   
Kommentar  : En flott sang til første barnebarn. Kom ofte på besøk, går på langrenn og er en blid og skoleflink gutt. Liker matte, pc og er trøtt om morran. Omgjengelig og ærlig.
95,-
Tittel  : Se så flott en konfirmant!
   
Kommentar  : En morsom sang til en gutt som gråt da han ble døpt. Var en sulten baby, interesert i motortøy, aktiv, prøvd på fotball, sykkel, skirenn. Liker å mekke - en handymann.
95,-
Tittel  : Jeg er stolt av deg!
   
Kommentar  : En sang fra bestemor til en godgutt. Var ofte på besøk, bakte,sang og gikk turer. Var med på hytta. Musikalsk, spiller i korps, glad i data og språk.
95,-
Tittel  : Kjære snille gutten vår!
   
Kommentar  : En koselig sang til en gutt som gikk i barnehage med sin lillebror. En fotballgutt som også liker jakt og fiske. Drømte om å bli politi eller brannmann. Snill, omtenksom og har høye mål.
95,-
Tittel  : Til vårt kjære barnebarn
   
Kommentar  : Koselig sang til en blid og flink gutt. Takker for gode stunder. Har vært heldige med å få følge deg opp. Fra stolte besteforeldre, som og har mange gode råd og lykkeønskninger.
95,-
Tittel  : Til vår hjerteknuser!
   
Kommentar  : Flott sang til en hjerteknuser. Kvikk og aktiv, med hjerte av gull. Fikk være med på alt, og takker for det. Er en god venn og en populær gutt.
95,-
Tittel  : Vi husker deg som barn
   
Kommentar  : Minnes deg i vuggen. Litt om dåpen, og dåpsløftet. Kvikk og glad i bøker. Skoleflink og aktiv. Følger deg fortsatt videre på vei.
95,-
Tittel  : Vi setter stor pris på deg!
   
Kommentar  : Til en aktiv gutt, med fotball, sport og spill. Glad i data. Takker for en fin barndom, med kos og fine turer. Har med visdomsord og gode lykkeønskninger.
95,-
Tittel  : Da du kom til verden
   
Kommentar  : Til vårt første barnebarn(lett å endre) fra stolte besteforeldre. Gode minner med mye liv i huset. Mye spill og moro. Glad i kaker. Hjelpsom og snill.
95,-

Banner 2

Banner