Jubileumssanger til mann

Her har jeg skrevet sanger til fødselsdager, jubileumsfester eller andre festlige anledninger hvor man vil hedre en flott mann.
Jeg har skrevet kommentarer, slik at man kan se hvem sangen passer til. Om sangen er til en som fyller 40 år, og den passer til en som fyller 50 eller 60 også, vil jeg skrive det i kommentarfeltet. Tallet kan du lett endre i sangen selv.

Til mann

Tittel  : Til en optimist!
   
Kommentar  : En morsom sang til en sprek optimist, frliuftsmenneske, kremmer og en som har bobil. Han har en datter og er en flott far. Passer fra 40 år og oppover.
95,-
Tittel  : Nå vil vi gratulere deg!
   
Kommentar  : En flott sang til en kjærlig mann og far som elsker fotball, er sporty, snill, fornuftig og til tider følsom. Sosial og liker å diskutere. Passer fra 40 år og oppover.
95,-
Tittel  : Storebror har nå blitt femti!
   
Kommentar  : En fin sang til en sportsinteressert og hjelpsom bror.Han sykler og går på ski, er sporty. Passer fra 40 år og oppover.
95,-
Tittel  : Til vår kjære far
   
Kommentar  : Koselig sang til en sprek pappa, bestefar og oldefar. Minnes barndomsår med camping, oppfølging av barn med dans og musikk. Handymann, liker swing og er en kjærlig storfar. Passer fra 65 og oppover.
95,-
Tittel  : Nå har'n fått det som han vil!
   
Kommentar  : En humoristisk sang fra kone til en mann med "ølmaga", som har gifta bort unga, og skal leve livet. Er ikke glad i å trene, men sykler litt og reiser. Har barnebarn. Passer fra 50 år og oppover.
95,-
Tittel  : Til pappa'n vår!
   
Kommentar  : Flott sang til en kjærlig pappa, som også er bestefar. Er hjelpsom og snill. En koselig hyllest fra barn. Passer fra 50 år og oppover.
95,-
Tittel  : I dag er pappa hedersgjest!
   
Kommentar  : Kjempekoselig sang til mann fra barn. Friluftsmann, liker å fiske, og å være på hytta. Elsker biler, har båt og liker hagearbeid. Passer fra 50 år og oppover.
95,-
Tittel  : Til min kjære mann
   
Kommentar  : Fin sang fra kone til en sporty mann som spiller golf, fotball og kort, liker å reise, sosial og aktiv. Passer fra 50 år og oppover.
95,-

Banner 2

Banner