Konfirmasjonssanger

Konfirmasjon er en stor begivenhet, jeg hjelper deg med konfirmasjonssangerJeg har skrevet mange konfirmasjonssanger opp gjennom årene og det er en kategori som jeg synes det er morsomt å skrive sanger til.
Konfirmasjonssanger er en flott sangkategori å skrive, kanskje fordi konfirmasjonen er en stor begivenhet for de aller fleste som gjennomfører denne.
Dette gjelder både for konfirmanten og for konfirmantens familie og venner.

Det er mange som ofte ønsker å si noe til konfirmanten og derfor har jeg delt inn mine konfirmasjonssanger i følgende tre kategorier:


Jeg synes at en konfirmasjonssang er flott når du kombinerer hyggelige ting om konfirmanten, samtidig som den også tar med seg litt mer om livets realiteter.
Du har derfor kommet til det rette nettstedet om du leter etter konfirmasjonssanger.

I alle kategoriene kan du få se et eksempel på ett vers ved å klikke på "Se sangen" inne på kategoriene. Jeg har laget en utfyllende kommentar til hver sang, slik at du skal kunne se hva sangen inneholder. Og dermed finner du lett ut hvilke konfirmasjonssanger som passer til ditt selskap. Du kan også høre melodien ved å trykke på lydikonet ved hver enkelt sang.

Jeg skriver også personlige konfirmasjonssanger. Disse konfirmasjonssangene kan du bestille på nettsiden min DinSkribent, eller du kan lese mer om dette først ved å følge denne linken - Trykk her


"Konfirmasjonssanger med humor og flyt"

Konfirmasjonssanger er en av mine spesialiteter

"Jeg skriver også bryllupssanger - Les mer"

Banner 2

Banner