Bryllupssanger til brud - Fra forlover

Det er alltid store forventninger til forlovers tale i et bryllup. Veldig mange velger nå en sang i stedet, slik at man fremfor å grue seg, heller kan nyte middagen. En forlover sang vil være en morsom, artig sang hvor man sier litt om bruden som venninne.
Her har jeg samlet noen sanger som kan passe til bruden fra forlover.

Fra forlover

Tittel  : Din drømmemann du fant til slutt!
   
Kommentar  : En morsom sang til en spesiell, sprudlende, god venninne. Har herlig humor, liker å skravle, har unger og går på turer sammen.Holder på å bygge hus( kan sløyfes) . Ønsker henne en flott fremtid.
95,-
Tittel  : Så fikk du ring på finger'n!
   
Kommentar  : Til en barndomsvenninne. Forteller om en herlig barndom og ungdom med fest og svermeri. Bruden er ofte barnevakt, og stiller alltid opp. Er alltid blid og sjarmerende.
95,-
Tittel  : Jeg møtte deg på barneskolen
   
Kommentar  : Møttes på barneskolen og gikk i samme klasse. Var guttegale, pratet mye i telefon, ble mye hvisking og tisking. Ler og har det gøy. Sier litt om brudgommen. Med gode ønsker.
95,-
Tittel  : Til min kjære venninne
   
Kommentar  : Til en kjempevenninne. Kan prate om alt, er åpen og ærlig. Festet mye sammen i ungdommen, vært på turer, og ønsker alt godt for brudeparet.
95,-
Tittel  : Gratulerer, min venninne!
   
Kommentar  : Til en blid og sosial venninne. Hang alltid sammen, snakker mye sammen og er alltid i godt humør. Har funnet den rette mannen, og ønsker lykke til.
95,-
Tittel  : Tenk at du fridde!
   
Kommentar  : En morsom sang fra en god venninne. Vokste opp sammen på landet og var ungdom sammen. Litt om fest, og svermeri, og om da du traff din ektemann.
95,-

Banner 2

Banner