Sanger til julebord - Julebordsanger

Julebordsanger til årets julebord

Julebordsanger er sanger som blir sunget på julebord. Julebord blir arrangert av firmaer, vennekretser, lag og foreninger.


Jeg har nå i høst 2010 skrevet forskjellige sanger i denne kategorien som jeg nå har lagt ut her på Sanggalleriet. Julebordssangene deles inn i velkomstsanger, takk for maten sanger og generelle julebordsanger. Alle sangene er laget humoristiske og med tanke på å heve stemningen ved bordet. Noen sanger en laget spesielt med tanke på firmafest, andre er kanskje "litt på kanten" og noen passer kanskje best blant gode venner.

Julebordsanger - kategorier

I alle kategoriene kan du få se et eksempel på ett vers ved å klikke på "Se sangen" inne på kategoriene. Jeg har laget en utfyllende kommentar til hver sang, slik at du skal kunne se hva sangen inneholder. Og dermed finner du lett ut hvilke julebordsang som passer til ditt julebord. Jeg vil legger ut nye julebordsanger etter hvert som jeg blir ferdig med dem. Men om du savner noe i denne kategorien så ta gjerne kontakt med meg.


Tilbakemeldinger er flott og om noe savnes i nettbutikken min, er jeg glad for beskjed :-)Ø

nsker du en personlig skrevet sang til julebordsfesten så skriver jeg det også. Disse kan du bestille på nettsiden min DinSkribent eller du kan lese mer om de personlige sangene jeg skriver.
"Julebordsangen falt skikkelig i smak - mange smil rundt bordet"

Julebordsanger til firmaer, vennekretser og foreninger


Jeg skriver også mange fine bryllupssanger
Banner 2

Banner