Bryllupssanger til brudeparet

Her har jeg samlet noen sanger som er til brudeparet.Det kan være morsomt å ha en sang fra brudeparets barn, uansett alder. Det er et koselig og morsomt innslag å overraske brudeparet med en sang fra barna.
Her finner du også sanger fra venner eller andre som ønsker å gratulere brudeparet med den store dagen.

Denne kategorien jobber jeg med. Sangene blir lagt ut fortløpende :)  Det vil komme flere fra venner og annen familie av brudeparet.

Til brudeparet

Tittel  : Nå er dere mann og kone!
   
Kommentar  : Fra brudeparets datter som synes mor og far er supre. Hun danser, synger og liker å pynte seg. Hun elsker Tv, film og å ri på ryggen til pappa. Liker turer og er en solstråle.
85,-
Tittel  : Jeg er kjempeglad!
   
Kommentar  : Fra brudeparets sønn som synes han har en spennende hverdag, er i barnehage og elsker å bade. Mamma leser og synger, mens pappa leker. Liker å se på filmer. Kanskje han får et søsken?
85,-
Tittel  : Vi denne dagen har ventet på!
   
Kommentar  : Fra to prinsesser, søte små, som er litt pappajenter. Liker å reise på tur, og lover å være snille og ærlige.
85,-
Tittel  : Til verden beste mor og far!
   
Kommentar  : Fra barn til foreldre som traff hverandre på skolen, er kule, og stiller alltid opp. Barna er i skolealder, liker å spille, tegne og prøver å hjelpe til. Ønsker seg en søster eller bror.
85,-
Tittel  : Gratulerer!
   
Kommentar  : En liten artig sang fra gode venner som treffes ofte til fest og moro. Glad i det gode liv, skog og fjell og reiser ofte til Syden.
85,-
Tittel  : Til våre gode venner
   
Kommentar  : En morsom sang fra gode venner som har ventet lenge på giftemål. Har med litt om fest og moro. Ønsker lykke til på ferden!
85,-

Banner 2

Banner