Konfirmasjonsanger til jente - Fra tante, onkel og faddere

Her har jeg samlet noen sanger som kan passe hvis du er tante, onkel eller fadder til konfirmanten. Ofte er jo tante og onkel også fadder.
Sangene er skrevet i vi-form, men man kan fint endre det til jeg, eller omvendt. Jeg har beskrevet sangene godt, slik at man kan lett finne den som passer best.

Fra tante, onkel og faddere

Tittel  : Dette er din store dag! NY 2013
   
Kommentar  : Til ei positiv og humørfylt jente med søsken. Fått følge deg på vei med hytteturer, fisking og koselig samvær. Ser på deg som vår datter.
95,-
Tittel  : Den beste jenta her på jord! NY 2013
   
Kommentar  : Sang fra gudmor til ei flott jente som liker å synge og er flink på skolen. Kreativ, engasjert og opptatt av miljø.
95,-
Tittel  : En herlig voksen jente! NY 2013
   
Kommentar  : En koselig faddersang til en jente som bor litt unna. Hun er er oppvakt og ærlig. Hun liker mobil, pc, shopping og tjener litt penger hjemme. Masse lykkeønskninger.
95,-
Tittel  : Mitt første tantebarn!
   
Kommentar  : En fin sang til ei jente som liker å danse, lage mat, står ski og slalom og har en hund. Hun er snill, ærlig, flink og hjelpsom.
95,-
Tittel  : Husker godt din barndomstid!
   
Kommentar  : En fin sang til en jente som ofte var på besøk hos tante og onkel. Likte å spille, men ikke å tape. Musikalsk med fin stemme. Populær med mange venner.
95,-
Tittel  : En konfirmant så flott og fin!
   
Kommentar  : En kjempefin sang fra faddere, som også er tante og onkel. Konfirmanten er pliktoppfyllende, har stor omsorg, skoleflink, glad i språk og er opptatt av chatting.
95,-
Tittel  : Til vår kjære niese!
   
Kommentar  : Kjempeflott sang til en blid jente som ofte kom på besøk. Skoleflink og sosial, og har gode råd for fremtiden.
95,-
Tittel  : Kjære snille niesen min!
   
Kommentar  : Koselig sang fra tante til en snill og aktiv jente som spiller håndball og liker hester. Mimrer litt og har gode råd og ønsker for fremtiden.
95,-
Tittel  : Ei vakker jente!
   
Kommentar  : En fin sang til ei flott jente, som er sporty og sprer glede. Jogger, spiller håndball, Nå er du ungdom og det er litt rart. Ønsker hell og lykke.
95,-

Banner 2

Banner