Bryllupssanger til brud - Fra brudgom

Det er nå vanlig at brudgommen vil si noen ord til sin vakre brud. Derfor har jeg her skrevet noen sanger som sier litt om brudgommens følelser på denne store dagen. Det er forventninger til dagen og fremtiden som blir en liten rød tråd i sangene.
Jeg beskriver hver enkelt sang, slik at det skal være lett å finne en sang som passer best til din kommende kone.


Fra brudgom

Tittel  : Til drømmedama!
   
Kommentar  : En kjærlig sang til en den rette dama. Liker reise til syden, hjemmekjære, vil oppleve ting, lager deilig mat og flotte selskaper. Lover troskap og skal ta vare på kona si.
95,-
Tittel  : Å si no'n ord er nå på tide!
   
Kommentar  : Koselig sang til en kjærlig jente og mor.Har familien sin kjær, har humor, liker å bake, er huslig og veldig flink med barna. Mye fokus på familie og svigerfamilie.
95,-
Tittel  : I dag er jeg så stolt og glad!
   
Kommentar  : En kjempefin sang med litt humor. Møttes for lenge siden, har felles interesser og liker å oppleve ting. Bruden er danseglad og huslig, og brudgommen er glad han har ei så flott kone.
95,-
Tittel  : På denne store dagen!
   
Kommentar  : Kjempefin sang til en flott jente med et herlig smil.Trives i skog og mark og hennes familie er en herlig gjeng. Takker brudens mor og far.
95,-
Tittel  : Kjære, kjære kona mi
   
Kommentar  : En artig sang, hvor paret traff hverandre i samme omgangskrets. Hun er omsorgsfull, arbeidsom og er en perfeksjonist. Koser seg med venner, han lager mat og han ønsker seg barn.
95,-

Banner 2

Banner