Herrenes tale

Her har jeg laget flere fine herrenes tale. Disse er skrevet med vers på rim. Alle talene er humoristiske og har mye ironi, men også mange gode ord til mannen. Talene passer til julebord, bursdagsfester og andre litt uformelle selskaper. Jeg har beskrevet talene så godt jeg kan slik at det skal være lett å velge riktig tale. Alle talene er skrevet i november 2010 og de vil helt sikkert bli en suksess og vekke mye latter :)

Herrenes tale

Tittel  : Forskjellen mellom kvinner og menn
Kommentar  : En veldig morsom og ironisk tale om tiltrekning mellom kjønnene. Tar for seg menn og kvinners egenskaper og ulikhetene i tankemønsteret og væremåte.
   
   
   
249,-
Tittel  : En hyllest til mannen
Kommentar  : En humoristisk tale om hvordan mannen er laget. De er flinke, enkle og kan mye som kvinner ikke kan. Sier litt om positive egenskaper og kvinners forventninger.
   
   
   
249,-
Tittel  : Mange typer menn
Kommentar  : En artig tale om hva kvinner ser etter hos menn, med beskrivelse av noen typer menn som finns. Kvinner er forskjellige og ser etter forskjellige verdier hos en mann.
   
   
   
249,-
Tittel  : Mannen på jobben
Kommentar  : En tale med humor om mannen som kollega. Litt om forskjellene på jobb og historien (sett fra en kvinnes øyne) om hvordan mannen ble som han ble ved hjelp av kvinner.
   
   
   
249,-

Banner 2

Banner