Konfirmasjonsanger til gutt - Fra søsken

En konfirmant har ofte søsken, som også kunne tenke seg å si noe til sin bror. Det er alltid hyggelig, men også morsomt med søskenhistorier. Søsken står ofte hverandre nær, selv om det kan være litt erting og knuffing av og til.
Jeg har skrevet noen morsomme sanger fra bror eller søster. Her må man kanskje endre jeg-form til vi- form når det er flere søsken. Kommentarerne mine gjør det enklere for deg å finne den sangen som passer best for dere.

Fra søsken

Tittel  : Vi vil gjerne si no'n ord! NY 2013
   
Kommentar  : Til en bror som er god å ha til leksehjelp og å låne klær. Aktive med sykling, fotball og dataspill. Elsker å være ute. Litt rotete og lat, men veldig snill. Har en hund.
95,-
Tittel  : Broren vår er konfirmert
   
Kommentar  : Kjempefin sang til en sporty bror som har hjulpet til med lekser, og alle har støttet hverandre. Minnes ferier, lek og slossing, og ønsker lykke til.
95,-
Tittel  : Til en kjekkas!
   
Kommentar  : Kjempeflott sang til en fantasifull gutt. Skøyer, men omsorgsfull mot søsken. Nevner ferier, aktiviteter, og gode ønsker.
95,-
Tittel  : Til vår snille bror
   
Kommentar  : Morsom og koselig sang fra søsken som sjelden er kranglefanter. Minnes barndomshjemmet og gode stunder.
95,-
Tittel  : Til vår supre bror!
   
Kommentar  : Morsom sang til en super, hjelpsom bror. Takker for mye moro og lek.
95,-
Tittel  : Til min kjære storebror
   
Kommentar  : En morsom sang fra lillebror. kan endres til vi-form) Litt om barndommen hvor de var mye ute og lekte. Storebror fikk skyld for pek, krangler litt, men er gode venner.
95,-

Banner 2

Banner