Bryllupssanger til brudgom - Fra søsken

I et bryllup er det ofte også søsken som ønsker å gratulere brudeparet. Her har jeg skrevet sanger som passer fra søster, bror eller flere søsken.
Sangene er skrevet til brudgommen, hvor man mimrer litt tillbake til barne- og ungdomsår, men også tilslutt ønsker svigerinnen velkommen i familien.

Fra søsken

Tittel  : Vi vil brutter'n gratulere!
   
Kommentar  : En humoristisk sang til en bror som liker trening, som var litt vill i ungdommen, roet seg ned da han fikk bil, var sjåfør, traff tilslutt drømmejenta.
95,-
Tittel  : Min storebror, gratulerer!
   
Kommentar  : Til min storebror som er snill, passet sine søsken, pedant, liker båt og vannsport, noen ord til bruden også. Kan lett gjøres om til vi form hvis den skal være fra flere søsken.
95,-
Tittel  : Nå er dagen kommet!
   
Kommentar  : Fra en bror som og er forlover. Lett og flott sang til en hjelpsom bror, som liker bil og mekking, liker utfordringer og er en handymann.
95,-
Tittel  : Kjære broren min!
   
Kommentar  : Til en snill storebror. Minnes barndom og ungdomstiden. Vokste opp på landet og likte stranden. Fått en herlig kone og vil nok bli en super far når tiden er inne. Ønsker lykke til.
95,-
Tittel  : Vi minnes alle åra!
   
Kommentar  : En kjempefin og morsom sang fra søsken. Minnes mye lek og moro, og godt samarbeid. Sier også litt om valget av kone.
95,-

Banner 2

Banner