Konfirmasjonsanger til gutt - Fra foreldre

Her finner du sanger fra konfirmantens foreldre tilpasset gutt. Det er vanlig at man mimrer litt om de glade barndomsårene og forteller litt om hvilke egenskaper og hobbyer konfirmanten har. Man vil jo gjerne få gi noen gode råd og ønske konfirmanten hell og lykke. Alle sangene inneholder noe av dette.
Jeg har skrevet kommentarer til hver sang, slik at du kan fort se om sangen passer til deres konfirmant. Sangene er skrevet i vi-form, men de kan fint endres til jeg-form, hvis sangen bare skal være fra mor eller bare fra far.

Fra foreldre

Tittel  : Til en humørfylt sjarmør! NY 2015
   
Kommentar  : Til en aktiv og blid gutt, full av humor og positivitet. Skoleflink, flink med ord - ryddig og pålitelig.
95,-
Tittel  : Til vår sjarmør! NY 2013
   
Kommentar  : Til en omsorgsfull gutt. Prøvd håndball og karate, men endte med fotball. ManU fan. Konkurranseinstinkt men ydmyk. Målbevisst og ambisiøs!
95,-
Tittel  : Nå starter voksenlivet ditt! NY 2013
   
Kommentar  : Til en gutt som ikke ville sove, trallet og sang. Likte tv, spill og video. Glad i dyr, har hund og kanin. Flink, sosial og ærlig.
95,-
Tittel  : Til vår musikalske hockeygutt! - NY 2013
   
Kommentar  : Til en gutt full av futt! Skøyter, hockey fotball. Spiller gitar, fisker, er omsorgsfull og følsom. Har storesøster og lillebror( sløyfes eller endres)
95,-
Tittel  : En etterlengtet gutt - NY 2013
   
Kommentar  : Til en blid og glad gutt. Ville ikke sove, bygde lego, spilt fotball, karate og skyting. Bereist, vært på camping. Ekspert på data, er omsorgsfull og snill.
95,-
Tittel  : Gutt med glimt i øyet!
   
Kommentar  : En morsom sang til en godgutt. Har storebror og småsøstre. Liker jakt, fiske og PC-spill. Har kort lunte, diste, litt rotete men pliktoppfyllende. Vil bli en håndverker.
95,-
Tittel  : For en flott konfirmant
   
Kommentar  : En fin sang til en gutt som tidlig ble storebror. Har en søster, gikk i barnehage, prøvd barneidrett, ski og ridning. Spiller nå fotball og ønsker å begynne på helsestudio og kjøre scooter.
95,-
Tittel  : Hvor har åra blitt 'a?
   
Kommentar  : Til en rolig men aktiv gutt. Gikk i barnehage, prøvd turning og fotball, men går nå langrenn, trener karate og kjører båt. Er målbevisst, står på og gir ikke opp.
95,-
Tittel  : Til vår flotte konfirmant
   
Kommentar  : En sang som passer til en som kom på termin, blid, var hos dagmamma og så barnehage. Litt uheldig, har pollenallergi, liker motorsykkel (som far har) og å kjøre båt. Noen gode råd tilslutt.
95,-
Tittel  : Til vår fotballgutt!
   
Kommentar  : Morsom sang til en fotballgutt. Har en storebror og lillebror, glad i mat og er flink på skolen. Han er litt glemsk og liker bøker, pc og Tv.
95,-
Tittel  : Voksen mann er du blitt!
   
Kommentar  : En fin sang som passer til en gutt som hadde kolikk, likte biler og sandkasse som liten. Han er en tøysegutt men flink på skolen. Kler seg moteriktig og liker musikk og pc. Godt humør, snill og grei.
95,-
Tittel  : Det er ikke lenge siden!
   
Kommentar  : Til en aktiv gutt som gikk i barnehage, liker ski, snowboard, golf, fotball og speider'n. Minnes hytteturer og sydenturer og familiebesøk. Liker ikke rydde og roter fælt.
95,-
Tittel  : Til vår gode aktive gutt!
   
Kommentar  : Kjempeflott sang til en bestemt gutt, som vil bli til noe stort. Aktiv med fotball og data. Med gode råd, og husk på mor og far!
85,-
Tittel  : I dag er endelig dagen her!
   
Kommentar  : Flott sang til en blid, aktiv og flink gutt. Stolte foreldre, med gode ønsker for fremtiden, og lytt til deg selv.
85,-
Tittel  : Vi er så stolte av deg!
   
Kommentar  : Til en aktiv, sporty gutt. Men fokus på skolegang, og fremtidsvalg.
85,-
Tittel  : Til vår tøffe gutt!
   
Kommentar  : Til en flott og aktiv tøffing, som liker å være ute. Lært å være høflig. Takker for barndomsårene som gikk fort. Med visdomsord.
85,-
Tittel  : Til vår gladgutt!
   
Kommentar  : Flott og artig sang til en gladgutt med utstråling, som liker sport og data. Pikenes jens og flink på skolen.
85,-

Banner 2

Banner