Konfirmasjonsanger fra konfirmant

Konfirmanten selv vil ofte si noen ord til sine foreldre, søsken og gjester. Og det er ikke alle konfirmanter som ønsker å reise seg for å holde en tale. Da kan det være kjekt med en sang. Her kan konfirmanten takke for barndomstiden, takke for gaver og si litt om hvordan det føles å bli voksen. Jeg har skrevet flere koselige og artige sanger som du kan velge mellom, selvfølgelig med utfyllende kommentarer.

Fra konfirmant

Tittel  : Ingen liten plugg er mer! NY 2013
   
Kommentar  : En koselig sang fra guttekomfirmant. Han takker mor, far og søsken. Liker ski og slalom, er litt glemsk og rotete. Takker for presanger.
95,-
Tittel  : Jeg tenker tilbake
   
Kommentar  : En kjempeflott sang fra konfirmanten som syns årene har gått fort. Tenker tilbake på barndom og skole, og ser frem til ungdomstiden. Takker far, mor og gjester.
95,-
Tittel  : Kjære alle sammen her!
   
Kommentar  : Artig og kul sang fra en som ikke er en taler. Takker far og mor, og søsken for flott barndomstid. Eget vers om mor, eget om far og et eget om søsken.
95,-
Tittel  : Jeg har stått for presten
   
Kommentar  : En kjempefin sang fra konfirmanten som takker sine støttespillere, mor, far og søsken, og tilslutt gjester. Setter pris på alle minner. Ikke lett å velge vei, og sier litt om skolegang.
95,-
Tittel  : Jeg er glad på denne dagen
   
Kommentar  : En glad sang fra konfirmanten som takker alle og enhver. Takker for trygt hjem, og alt mor og far gjorde.
95,-
Tittel  : Takk til mor og far
   
Kommentar  : Morsom sang hvor konfirmanten takker far og mor, og gjester. Aktiv, og litt kresen. Takker også for gaver.
95,-
Tittel  : Jeg har blitt en ungdom!
   
Kommentar  : En sang fra en jentekonfirmant som takker mor, far og storesøster ( kan endres til lillesøster) og takker gjester for gaver. Skal spare til lappen. Liker å trene og skal satse på skolen.
95,-
Tittel  : Jeg er blitt en voksen mann
   
Kommentar  : En sang fra en guttekonfirmant som takker mor, far, lillebror (kan endres til storebror) og sine gjester for gaver. Sier littt om at nå skal han ut i livet.
95,-

Banner 2

Banner