Konfirmasjonsanger til jente - Fra foreldre

Her finner du sanger fra konfirmantens foreldre tilpasset jente. Det er vanlig at man mimrer litt om de glade barndomsårene og forteller litt om hvilke egenskaper og hobbyer konfirmanten har. Man vil jo gjerne få gi noen gode råd og ønske konfirmanten hell og lykke. Alle sangene inneholder noe av dette.
Jeg har skrevet kommentarer til hver sang, slik at du kan fort se om sangen passer til deres konfirmant. Sangene er skrevet i vi-form, men de kan fint endres til jeg-form, hvis sangen bare skal være fra mor eller bare fra far.

Fra foreldre

Tittel  : Tiden den har fløyet! NY 2015
   
Kommentar  : En koselig sang til en skjønn, vitttig og snill jente. Bor landlig, har søsken og er huslig. Er utadvendt og reflektert.
95,-
Tittel  : En vakker og flott konfirmant! NY 2013
   
Kommentar  : Til ei kvikk jente. Hest, håndball, speider. Sosial og snill, men litt rotete. Snill søster, liten tålmodighet. Er mye på data. Smart og følsom og veldig reflektert.
95,-
Tittel  : Til vår sjarmerende jente! NY 2013
   
Kommentar  : Til ei pliktoppfyllende jente med søsken. Litt rotete, jålete med en vakker stemme. Aktiv med håndball, fotball, speider og glad i gutter. Langt lyst hår ( kan endres på)
95,-
Tittel  : Til vår snille fornuftige jente! NY 2013
   
Kommentar  : Til ei flott og omsorgsfull jente med småsøsken. Spilte fotball, håndball og gikk på ski, skiskyting. Trår til når det trengs, baker, elsker reise og shopping.
95,-
Tittel  : En voksen dame har du blitt!
   
Kommentar  : En artig sang som passser til en som har en storebror, gikk i barnehage sammen, slo seg ofte. Hun går på ski, jogger og spiller fotball. Høflig, hjelpsom og er litt rotete.
95,-
Tittel  : Til vår søte, supre datter!
   
Kommentar  : En kjempeflott sang til en ansvarfull, skoleflink og sosial jente. Liker fotball, dans, jogging, Pc og mobil. Hun er forfengelig og veldig voksen.
95,-
Tittel  : Til vår blide jente!
   
Kommentar  : En morsom sang til en jente som har en lillesøster. Litt urolig som baby, ble veslevoksen, likte lese og synge, være ute, gå på ski, spiller gitar og liker fotball. Yrkesvalg noe med idrett?
95,-
Tittel  : Vi stolte er i dag!
   
Kommentar  : Passer til ei jente som gikk i park og har en lillebror. De lekte fint, kledde seg ut, akte og lekte butikk. Minnes turer til hytta og syden. Er glad i sin familie og er veldig pliktoppfyllende.
95,-
Tittel  : Til vår sangglade friluftsjente!
   
Kommentar  : Koselig sang til minstejenta. Glad i skog, mark, bålkos, fotball, hester og dans. Glad i sang og teater, har hund og er flink på skolen. Hun er følsom og er ofte forelsket.
95,-
Tittel  : Se så flott en konfirmant!
   
Kommentar  : En fin sang til en jente som gikk på babysvømming, hadde god kontakt med mormor og morfar. Gikk i barnehage, kreativ, musikalsk, bestemt og rettferdig. Skoleflink perfeksjonist.
95,-
Tittel  : Vi er så stolte av deg!
   
Kommentar  : En kjempefin sang til en flink og kreativ jente. Med fokus på skolegang, og fremtidsvalg.
95,-
Tittel  : I dag er endelig dagen her!
   
Kommentar  : Flott sang til en blid, aktiv og flink jente. Stolte foreldre, med gode ønsker for fremtiden, og lytt til deg selv.
95,-
Tittel  : Til vår gode aktive jente
   
Kommentar  : Kjempeflott sang til en bestemt og ryddig jente, som vil bli til noe stort. Aktiv med dans og håndball. Med gode råd, og husk på mor og far.
95,-
Tittel  : På denne store dagen
   
Kommentar  : Til en flott og aktiv jente som liker å være ute. Lært å være høflig. Takker for barndomsårene som gikk fort, og har med noen visdomsord.
95,-
Tittel  : Til vår gladjente!
   
Kommentar  : Flott og artig sang til en gladjente med utstråling, som liker klubben og kino. Populær og flink på skolen.
95,-

Banner 2

Banner