Taler til konfirmanten


Her har jeg laget noen taler på rim til konfirmanten. Dette er generelle taler som er bygd opp med vers på fire eller seks linjer. Talen inneholder vers om oppvekst, hobbyer, aktiviteter, egenskaper og avslutningsvers med lykkeønskninger og visdomsord.
Det vil nok være flere vers som ikke passer til din konfirmant. Så meningen med talene er at du selv kan redigere bort vers, eller to og to linjer som ikke passer. Du kan også med enkle grep endre ord. Til slutt vil du sitte igjen med en tale som passer din konfirmant.

Talene blir godt beskrevet hvem den er fra og hvor lang den opprinnelig er.

Til Konfirmanten

Tittel  : Til vår kjære datter
Kommentar  : En tale fra foreldre på 32 vers hvor du kan redigere bort det som ikke passer. Fine åpnings - og avslutningsvers. Flere vers med ulike lek- og fritissaktiviteter er nevnt og andre vanlige syssler :)
   
   
   
198,-
Tittel  : Til vår kjære sønn
Kommentar  : En tale fra foreldre på 42 vers hvor du kan redigere bort det som ikke passer. Fine åpnings - og avslutningsvers. Flere vers med ulike lek- og fritissaktiviteter er nevnt og andre vanlige syssler.
   
   
   
198,-
Tittel  : Til vårt barnebarn - jente
Kommentar  : En tale fra besteforeldre på 19 vers. Tegne, dukker, plukke blomster og bær, kakebaking, ferieturer er stikkord. Til en morsom, flink, datainteressert og selvstendig jente. Mange gode ord.
   
   
   
149,-
Tittel  : Til vårt barnebarn - gutt
Kommentar  : En tale fra besteforeldre på 19 vers. Tegne, biler, lego, kakebaking, ferieturer er stikkord . Til en sports- og datainteressert, flink og seriøs gutt. Mange gode ord.
   
   
   
149,-
Tittel  : Til vårt fadderbarn - jente
Kommentar  : En tale fra fadder,onkel eller tante på 17 vers. Feiret jul sammen, ferieturer, fjellturer er stikkord. Til ei kreativ jente som elsker dans, musikk og data. Mange gode ord til konfirmanten.
   
   
   
149,-
Tittel  : Til vårt fadderbarn - gutt
Kommentar  : En tale fra fadder,onkel eller tante på 15 vers. Feiret jul sammen, ferieturer, fjellturer er stikkord. Til ei aktiv og sprudlende gutt. Mange gode ord til konfirmanten.
   
   
   
149,-
Banner 2

Banner