Bryllupssanger til brudgom - fra forlover

Det er alltid store forventninger til forlovers tale i et bryllup. Veldig mange velger nå en sang i stedet, slik at man fremfor å grue seg, heller kan nyte middagen. En forlover sang vil være en morsom, artig sang hvor man sier litt om brudgommen som venn og kamerat.
Her har jeg samlet noen sanger som kan passe til brudgommen fra forlover.

Fra forlover

Tittel  : Nå vil jeg gjerne si no'!
   
Kommentar  : En morsom sang fra en venn som brudgommen har kjent fra ungdomstiden. Ville være kule på skolen, ble en Don Juan.Holder kontakten, trener litt sammen og drar på pub. Sier også litt om bruden, og kan
95,-
Tittel  : Drømmedama har du fått!
   
Kommentar  : Til en bestekammerat fra bardomstiden. Er som en bror, gikk på skole sammen, gikk på klubb og spilte fotball. Så på jentene. Liker å jobbe, stresser men er blid og glad. Litt om bruden.
95,-
Tittel  : Den store ære har jeg fått!
   
Kommentar  : En artig sang til en barndomskamerat. Gikk på skolen sammen, skulket litt, festet, og hadde det gøy. Holder fortsatt kontakt og ønsker til lykke.
95,-
Tittel  : Til gutten som kan feste!
   
Kommentar  : En morsom sang til en gladgutt. Likte å være på byen, var litt vill og likte å synge. Spiller litt innebandy og fotball for å holde formen. Sier litt om drømmedama også, og ønsker lykke til.
95,-
Tittel  : Nå må du stå parat!
   
Kommentar  : En humoristisk sang som er bare på gøy. Handler om hvordan livet fremover blir med en kone som skal tilfredstilles på alle punkter :)
95,-

Banner 2

Banner