Bryllupssanger til brudgom - Fra brud

Det er nå blitt veldig vanlig at bruden vil si noen ord til sin kjære mann. Derfor har jeg her skrevet noen sanger hvor det står litt om brudens følelser på denne store dagen. Det er forventninger til dagen og fremtiden som blir en liten rød tråd i sangene.
Jeg beskriver hver enkelt sang, slik at det skal være lett å finne en sang som passer best til din kommende mann.

Fra brud

Tittel  : I dag har vi sagt ja!
   
Kommentar  : Til en villbass som elsker motor, er aktiv, spiller fotball for å få trim, er positiv og blid. Ble lykkelig over graviditet og er en super pappa.Er mye utei natur, er sprudlende og blid.
95,-
Tittel  : Nå er dagen kommet!
   
Kommentar  : Morsom sang til en snill, kjekk og flott mann som liker jobb, mat og vin. Han er sprek og aktiv, liker friluftsliv, er kjærlig og forståelsesfull.
95,-
Tittel  : Nå er vi mann og kone!
   
Kommentar  : Koselig og kjærlig sang til en mann som bruden har kjent fra ungdomstiden. Kjekk, maskulin og liker fjell og natur. Er ofte på hytta og koser seg.
95,-
Tittel  : I dag er jeg så stolt!
   
Kommentar  : En koselig sang til den rette mannen! En engasjert og interesert mann. Handyman, sosial, hjelpsom. Vært på turer i Norden og liker hytteturer.
95,-
Tittel  : I dag er jeg så glad!
   
Kommentar  : En humoristisk sang til en liten rotekopp, som elsker sport og fotball. Liker fest og er sosial. Nevenyttig, pålitelig og ærlig. Bruden takker også svigermor og svigerfar.
95,-
Tittel  : Min kjære mann!
   
Kommentar  : Flott sang fra bruden, til en som elsker sjøen, mekker biler, sosial og hjelpsom men litt glemsom. Sier litt om livet sammen.
95,-
Tittel  : Kjære, kjære mannen min!
   
Kommentar  : En kjempefin sang fra bruden. Forteller om fra da de traff hverandre, og frem til denne dagen. Passer godt hvis man har fått et barn i sammen.
95,-

Banner 2

Banner