Jubileumssanger til dame

Her har jeg skrevet sanger til fødselsdager, jubileumsfester eller andre festlige anledninger hvor man vil hedre en super dame.
Jeg har skrevet kommentarer, slik at man kan se hvem sangen passer til. Om sangen er til en som fyller 40 år, og den passer til en som fyller 50 eller 60 også, vil jeg skrive det i kommentarfeltet. Tallet kan du lett endre i sangen selv.

Til dame

Tittel  : Til vår kjære mamma!
   
Kommentar  : En fin sang til en flott og aktiv mor. Har ridd, vokst opp på landet, liker Syden, sol og sjø. Kontrollfrik, hjemmekjær og huslig. Passer fra femti år og oppover.
95,-
Tittel  : Jeg fyller femti!
   
Kommentar  : En veldig artig sang fra jubilanten selv. Er ei positiv og sosial dame, huslig, ser sjelden TV. Syns mannen er litt treg, med tar seg tid til kjærligheten. Passer fra 40 og oppover.
95,-
Tittel  : Til en sprek førtiåring!
   
Kommentar  : En morsom sang til en sporty, sprek kone som er sjefen i huset. Liker matlaging, stelle, ommøblere og har mange venner. Passer fra 40 og oppover.
95,-
Tittel  : Tenk, mamma er femti!
   
Kommentar  : En koselig sang fra barn til en super og kjærlig mor. Hun har jobb, mange venninner, og går i syklubb. Barna takker for et hjem fylt av trygghet og glede. Passer fra 50 og oppover.
95,-
Tittel  : Til vår sporty mor
   
Kommentar  : En god sang til mor, som også er bestemor. Hun liker friluft og gå på turer, reise på ferier, er sosial og blid. Passer fra 50 år og oppover.
95,-
Tittel  : Til vår flotte venninne!
   
Kommentar  : En artig sang fra venninner til en super dame, som er bestemor, elsker mat, shopping og turer. Hun har temperament, men er tålmodig. Passer fra 50 år og oppover.
95,-
Tittel  : Til vår kjære mor
   
Kommentar  : En flott sang fra barn til en super mamma som alltid vil det beste for familien. Er bestemor, elsker å strikke, sy, løse kryssord og har god humor. Passer for 50 år og oppover.
95,-
Tittel  : Til min kjære kone
   
Kommentar  : En kjempefin sang fra mann til omsorgsfull kone. Er en bestemor, liker PC og MSN, har hytte og er sterk og sta. Mannen takker for flotte år i sammen. Passer fra 50 år og oppover.
95,-

Banner 2

Banner