Damenes Tale

Damenes tale er en veldig morsom tale å holde. Den skal inneholde mye humor og "latterliggjøring" av damene, men samtidig skal den også være en seriøs hyllest til damene. En tale til damene kan derfor være en liten utfordring å skrive, da den bør ha en rød tråd gjennom teksten. Det er en kjennsgjerning at mange liker at damenes tale er litt frekk og freidig, men her bør du se an ditt publikum før du utfolder deg altfor fritt.

Damenes tale - Hvor holder man den?

Damenes tale holdes på forskjellige arenaer, men noen fester og tilstelninger er nok mer vanlig at denne talen dukker opp enn andre.
I forbindelse med julebord har både damenes og herrenes tale funnet sin plass. Årsaken er nok at disse talene bringer frem latter og humør og dette er jo to elementer som passer utmerket inn i julebordet med firmaet eller vennekretsen.

Jeg har skrevet flere taler til damene og har forsøkt å beskrive hver enkelt av dem så godt som mulig. Du finner utdrag fra hver enkelt damenes tale og ser også hvor lange de er. Du kan lese mer om hver enkelt tale i kategorien for damenes tale - Følg denne linken
Her laster du ned talene du trenger og har de tilgjengelig med en gang.

Lykke til...dette blir bra!


"Hvor tar du det fra? Dette var bare så flott."

Damenes tale med humor og rytme. Mye humor

Velg flere sanger jeg har skrevet

Banner 2

Banner