Forloverboka - Ideér og inspirasjon

I løpet av tiden hvor jeg har skrevet bryllupssanger og taler, så har jeg hele tiden hatt ønske om å kunne hjelpe til ytterligere. Og dette gjelder først og fremst til deg som skal være forlover til bruden. Det er mange ting man skal "passe" på i forbindelse med denne oppgaven du er tildelt.


Ideér og inspirasjonForloverboka gir deg mange nyttige ideér og inspirasjon

For å kunne gi deg som forlover noen nyttige tips, har jeg laget denne boka som jeg nå har lagt ut her på nettsiden. Dette er en elektronisk bok som tar for seg de forskjellige elementene en forlover skal ta seg av i forbindelse med oppgaven.


Jeg har tatt for meg både de formelle og de uformelle oppgavene en forlover skal ta seg av, men når det gjelder de uformelle oppgavene så er jo dette individuelt fra person til person. Ideéne og tipsene er hentet ut fra egne erfaringer og ting jeg har snappet opp gjennom mitt lange arbeid som skribent.
Her bestiller du forloverboka


Utdrikningslaget - hva skal man finne på?

Boka tar også for seg hvordan du kan arrangere utdrikningslaget for din venninne. Det virker veldig enkelt å arrangere, men erfaringsmessig så kan det være veldig greit med en inspirasjonskilde.Last ned forloverboka

I boka har jeg tatt med meg de mest vanlige tingene som man kan finne på, for at bruden skal få en minnerik dag med sine venninner. Det er jo på en måte hovedingrediensen i et vellykket utdrikningslag. Jeg gir deg mange tips om arrangementer som dere kan gjøre, men du må selvsagt gjøre en individuell vurdering av hvilken type din venninne er og hva som passer best for akkurat henne.Bestill forloverboka her

utdrag fra boken"Her var det mange fine ideér som jeg kan benytte meg av...takker så mye"

Bryllupssanger som rører og fasinerer

Banner 2

Banner