Herrenes Tale

Herrenes tale er en av de artigste talene å holde, for ikke å snakke om - lytte til. Herrenest tale er en hyllest til mannen, men tar jo på samme måte som "damenes tale" for seg elementer som setter mannen i et rimelig utsatt perspektiv :-)
En tale til herrene kan være noe vrienå skrive, da denne også bør ha en rød tråd gjennom hele teksten. Det er en kjennsgjerning at mange liker at herrenes tale er litt frekk og freidig, men her bør du se an ditt publikum før du utfolder deg altfor fritt. Et faktum er iallefall at om du lykkes med elementene dine i din tale til herrene, så vil du garantert få oppmerksomheten rettet mot deg.

Herrenes tale - Når og hvor?

Herrenes tale holdes på mange arenaer, men noen fester og tilstelninger er nok mer vanlig at herrenes tale dukker opp enn andre.
Firmafest og julebord er en naturlig og mer og mer vanlig arena for herrenes tale. God stemning, lite hemninger, mer alkohol enn vanlig kanskje..., er viktige elementer som gjør at talen passer godt inn i disse festlighetene. Herrenes tale er jo gjerne litt "på kanten", slik at stemningen går fort i taket om du treffer med poengene dine. Derfor er god planlegging og øvelse påkrevet før du holder denne talen. Med mindre du er en svært dyktig taler som kan ta ting på sparket og improvisere underveis:)

Jeg har skrevet flere taler til herrene og har beskrevet hver enkelt av dem så godt jeg klarer. Du finner utdrag fra hver enkelt herrenes tale og ser også hvor lange de er. Du kan lese mer om hver enkelt tale i kategorien for herrenes tale.
Her laster du ned talene du trenger og har de tilgjengelig med en gang. Enklere blir det ikke og du kan heller konsentrer deg om å fremføre de med innlevelse og en god porsjon ironi.

Lykke til med festen eller julebordet...dette blir veldig bra!


"For en knakende suksess denne talen din var"

Herrenes Tale - Taler på rim

Velg flere sanger jeg har skrevet

Banner 2

Banner